Kompani  e  specializuar ne prodhimin e sistemeve te peshimit. Me mekaniken, elektroniken dhe njohurite e thella rreth sistemve te peshimit, Dini Argeo ofron dhe siguron zgjdhje adeguate te cilat variojnenga platformat e ndryshme peshimi si per perdorim komercial por edhe per perdorim te ndrushem industrial. Duke perfshire nje game te gjere komponentesh elektronike , zgjidhje programesh (software) per automatizime industriale dhe sisteme te thjeshta peshimi.
Mbi  100 vite eksperience ne fushen e peshimit, dozimit, automatizimit industrial, Dini Argeo ofron zgjidhje teknologjike dhe garantimin e nje precizioni dhe saktesie te larte krahas standarteve Europiane.

 

Laumas Electronica, me nje eksperience mbi 30 vjet, ofron zgjidhje teknike dhe elektronike ne fushen e peshimit ne cfaredolloj dege te industrise. Fale nje laboratori te sofistikuar per kerkime dhe zhvillime te metejshme ne fushen e sistemeve  te peshimit, realizon produkte me nje precizion te larte e te besueshem, kundrejt nje avantazhi te larte ne raportin cmim/cilesi.  Shoqeruar me certifikate cilesie e garancie dhe deklarata e konformitetit kundrejt standarteve industriale te kerkuara ne nivele nderkombetare.

Ketu do te doja qe  mundesisht te futej edhe logoja e tyre, qe kur te klikohej siper tyre, te dilnin direct tek siti I tyre ok , tek secila prej partnereve.