• M&M Topuzi Peshore Elektronike

  Peshore Elektronike Industriale

  Sistem peshimi per tonazh te rende. Me platforme te perbere nga: llamarine celiku special... Me Shume.

 • M&M Topuzi Peshore Elektronike

  Dinamometer Peshore

  Dinamometer me sensore peshimi te inkorporuar. Fale dimensioneve kompakte, jane shume praktike dhe me funksionim me bateri te brendshme.Me Shume.

 • M&M Topuzi Peshore Elektronike

  Transpalete Peshore

  Ideuar dhe realizuar me 4 sensore peshimi. Lehtesisht e manovrueshme, me funksion me bateri te brendshme te rikarikueshme dhe me auotnomi deri ne 40 ore, me veti vetefikjeje. Me Shume.

 • M&M Topuzi Peshore Elektronike

  Asistence Teknike 24 ore

  Pervec prodhimit te peshoreve firma jone i jep suport klienteve tane edhe ne mirembajtjen e produktit te tyre. Me Shume.

Produktet

M&M - Topuzi Peshore Elektronike Industriale

Peshore Elektronike Industriale , eshte nje dege e firmes Konstruksione Metalike sh.p.k. Ideuar, per te sjelle ne tregun industrial sisteme peshimi me standarte Europiane.

Produktet Te gjitha »

Rreth Nesh

Peshore Elektronike Industriale , eshte nje dege e firmes Konstruksione Metalike sh.p.k. Ideuar, per te sjelle ne tregun industrial sisteme peshimi me standarte Europiane. Peshore Elektronike Industriale , eshte lider ne prodhimin dhe suportin per produktet si: Peshore per kamiona, pajisjet per peshimet industriale dhe per sistemet e procesit te peshimit. Fale akordeve dhe eskluzivitetit te 2 prej firmave me te medha ne Itali, dhe nga te parat ne Europe, jemi ne gjendje ti ofrojme tregut produkte me cilesi, saktesi e kualitet te larte. Perfaqesohet denjesisht nga adminstrata dhe reparti I prodhimit,te cilet jane administratori, nje ekonomiste , nje inxhinier I diplomuar ne fushen elektronike dhe reparti I prodhimit me punetore te kualifikuar. Produktet tona kane zene vend ne disa firma prestigjoze te vendit, si Kurum International Sh. a, Actor Sh.a, etj… Jane bere pjese ne disa dege te industrise sone si: Grumbullim e Perpunim Skrapi, ne Miniere Kalimash, Nxjerrje Kromi, Fabrikat e Perpunimit te Vajit, etj

Asistence teknike 24 oreMe shume