Ideuar dhe realizuar me 4 sensore peshimi. Lehtesisht e manovrueshme, me funksion me bateri te brendshme te rikarikueshme dhe me auotnomi deri ne 40 ore, me veti vetefikjeje. Pajisur me tregues peshe me ekran te madh per lejimin dhe leximin e peshes edhe ne kushtet e ndricimit te dobet. Te realizuara edhe komplet ne inoks, per zona te rrezikshme punuese.