Platforma te ndryshme, te realizuara me nje sensor te vetem peshimi, dhe me kapacitet te ndryshem peshimi. Peshore per perdorim ne supermarket por edhe  per industrine farmaceutike.

1 - Peshore me nje sensor te vetem: Platforma pershimi, me dimensione qe variojne nga “30cm x 30cm” deri ne “60cm x 60cm” me nje kapacitet peshimi deri ne 500 kg. Fale permasave te tyre jane shume praktike dhe ofrojne peshe egzakte te produktit te peshuar, mundesi edhe me pajisje printimi sipas kerkeses se klientit.

 

2 - Peshore tryezash: Peshore elektronike, shume praktike per perdorim komercial. Solide dhe ergonomike. Me dopio ekran, I lidhur me printuesin memorizon deri ne 15 peshime pararendese. Punon me ushqim te jashtem ose me bateri te brendshme te rikarikueshme, deri ne 40 dite autonomi.

 

 

 

 

3 - Peshore farmaceutike: Me ndarje te peshes 0.05g, eshte shume precise. Me nje peshe maksimale prej 500 gr. Me ekran LCD blu dhe me ushqim te brendshem nga 2 bateri nga 1.5v, qe mund te arrije deri ne 150 ore punimi.