Platforma elektronike e ketij modeli eshte ideuar dhe krijuar per cfaredolloj aplikacion peshimi industrial. Te realizuara ne: celik ¬†te lyer, te galvanizuara dhe ne inox(ushqimor/industrial). Me mundesi vendosjeje ne nje nivel me dyshemene¬† ose siper saj, dhe me mundesi krijimi rampa per lehtesim hipjeje dhe zbritjeje ne te. Dimensionet “1m x 1m” deri ne “3m x 3m” dhe me nje kapacitet pershimi deri ne 3ton. Fale certifikimeve te sensoreve, mund te realizojme edhe sisteme peshimi per zona te rrezikshme punuese.