Produkte te firmes

1 - Kapanon industrial

Kapanon me hapesire drite te ndryshme. Realizimi  me profile  metalike si HEA ,  IPE etj . Te gjitha keto materiale jane konform  standarteve Europiane.

 

Produkt

3 - Tuba Metalike

Tuba , te ndertuar me llamarine me dimensione te ndryshme, duke filluar nga llamarine me trashesi  5mm e deri ne 22mm.

 

 

 

Produkt

5 - Pastruse per HEC

Te dimensioneve te ndryshme, te ndertuara sipas kerkesave te klientit dhe vendit. Me krah mekanik por edhe me krah levizjeje me piston hidraulik.

 

 

 

 

 

Produkt

 
 

 

7 - Vinca Ure

Ne bashkepunim me nje firme shume te njohur gjermane “Sirtef”, prodhojme vinca ure te cdo lloj hapesire drite e te cdo lloj tonazhi. Duke ofruar besim, cilesi e standarte Europiane.

 

 

Produkt

 

9 - Silosa

Silosa e depozita uji te ndryshme. Me kapacitete dhe modele te ndryshme,u ofrojme klienteve tane siguri dhe kualitet.

.

 

 

 

Produkt

11 - Porta ne metal

Firma jone realizon dyer dhe porta ne metal. Duke u dhene formen e kerkuar nga klienti u mundesojme plotesimin kerkesave te tyre fale aparatureve qe kemi ne repartin tone.

.

 

 

Produkt

13 - Zbukurime, karrige, parmake dhe kangjella ne metal.

Fale aparaturave dhe pajisjeve qe ndodhen ne repartin ton, u mundesojme klienteve tane te realizojne cdo deshire te tyren.

 

.

 

Produkt

 

 

2 - Porta hidrocentrali

Ne vendin tone po ndertohen shume hec-e, dhe portat jane pjese e domosdoshme e tyre. Firma jone i realizon me kualitet te larte duke i plotesuar cdo nevoje klientit. Me pjese perberese llamarine me standarte  S235 dhe S275, me profile te ndryshme si  IPE, UNP  dhe HEA , te gjitha keto konform  standarteve te Komunitetit Europian. 

Produkt
4 - Kapake Kove

Te ndertuar kryesisht per industrine e rende te celikut. Sipas kerkesave por duke plotesuar standartet Europiane.

 

 

 

Produkt
6 - Harqe Metalike

Harqet metalike, kryesisht te perdorura per realizimin e mbajtesave te tendave. Kane zene vend ne shume bare e restorante te cilat i perdorin per te bere tendat e parkimit te makinave.

 

 

 

Produkt

 

8 - Vinca Flamur

Nje risi tjeter e firmes sone eshte edhe futja ne tregun tone te industrise edhe ndertimi i vincave flamur. Duke qene praktik dhe ofruar lehtesira ne pune ato kane zene vend me se miri ne industrite, ne agro kulture etj.

 

 

Produkt

 

10 - Bifurka per HEC

Bifurka (ose pantallon) te dimensioneve dhe kapaciteteve te ndryshme. Me pjese perberese llamarine me standarte  S235 dhe S275 me trashesi te ndryshme  te kalandruar jemi ne gjendje tu ofrojme besim  kompanive ndertuese te HEC-eve.

 

 

Produkt
12 - Stola te punuar ne metal

Plotesojme cdo lulishte me stola ne metal, por edhe modelin e ri Modern Style, stola te personalizuar,  duke u pajisur klientet me stolat e tyre te personalizuar.

 

 

 

Produkt