Peshore industriale elektronike

Pervec konstruksioneve metalike , firma jone ka futur risine ne tregun tone industrial prej gati 2 vjetesh, dhe prodhimin e peshoreve industriale elektronike. Fale akordeve me firmat prodhuese me ne ze te sensoreve dhe terminaleve elektronike jemi ne gjendje ti ofrojme tregut tone nje produkt cilesor dhe te besueshem.  Pjeset perberese te peshoreve tona si sensoret, treguesit e peshes por edhe pjeset metalike jane totalisht kundrejt standarteve te Komunitetit Europian. Sensoret , te cdo lloj tonaliteti, jane te certifikuar sipas kerkesave te KE dhe te padepertueshem nga uji, te tipit IP 68 teresisht ne INOX , jane funksionale ne cdo lloj ambienti te industrise  si dhe ne temperatura ekstreme te motit (-40 deri ne +70 grade celcius). Edhe pjeset metalike te peshoreve jane kundrejt standarteve te komunitetit EU. IPE  (160~500) llamarine te kuadratizuar me nje spesor prej 8-10mm,keto te trajtuara dhe te salduara nga saldatore te certifikuar nga nje firme austriake dhe me aparatura dhe tel saldimi nga “Lincoln Electric” shume cilesor.  E lyer me antiruxhe dhe 2 here me Zmalto.

Pervec  prodhimit  te peshoreve firma jone i jep suport klienteve tane edhe ne mirembajtjen   e produktit te tyre. Duke u ofruar tarim, kolaudim, asistence teknike 24 ore, qe peshorja te kete nje ecuri te sukseshme. Keto sherbime ua ofrojme klienteve ne cdo kohe, si ne rastin e kerkuar nga vete klienti por edhe ne kohen kur duhet bere tarimi periodik i peshores se tyre i kerkuar nga inspektoriati i kontrollit te peshimit.(ne baze te ligjit Nr.9875, datë 14.2.2008 dhe nenit nr:32).  Ne kohen e dorezimit te produktit, ai shoqerohet me nje Deklarate Konformiteti, qe ato te jene ne rregull kundrejt ligjeve dhe rregullave te kerkuara nga inpsektoriati yne i metrologjise.

1 - Peshore industriale elektronike

Per pozicionim ne nje nivel me token ose siper saj.   Me dimensione te disponueshme qe variojne nga “8m x 3m” e deri ne “20m x 3m”, me peshe maksimale deri ne 120ton.

 

Nen Produkti  :

  1. Peshore per  Fugona:  Me permasa “5m x 3m”, dhe peshe maksimale 10ton. Me nje lartesi nga toka ne maksimum 17 cm.
  2. Peshore per vagona treni:   Arrijne deri ne 30m te gjata, dhe mund te peshojne deri ne 300 ton.

 

Produkt
4 - Transpaleta

Transpalete me peshore elektronike te integruar, i manovrueshem dhe i lehtë për t'u përdorur. Pajisur me  4 sensore peshimi të cilat lejojnë që të marrë saktësi më të madhe të
peshes, tregues peshë dhe shumë funksional, me ekran të madh për
lejimin dhe leximin optimal të peshës edhe në kushtet e ndriçimit të dobët.

 

Produkt

6 - Peshore multifunksionale

Peshore elektronike, shume praktike, per perdorim komercial. Solide dhe ergonomike. Me dopio ekran, i lidhur me printuesin dhe memorizon deri ne 15 peshime pararendese.

Punon me ushqim te brendshem, me bateri te rikarikueshme, dhe deri ne 40 dite autonomi

 

Produkt

 
 

 

8 - Peshore blektorale

E realizuar per tu ardhur ne ndihme te blegtorise. Ka nje qualitet te larte, dhe mjaft praktike.

 

 

 

 

 

Produkt

9 - Peshore Vajrash

Peshore te tilla u kane ardhur shume ne ndihme atyre firmave qe  merren me perpunimin e ullirit. Kjo pajisje u mundeson klienteve tane te peshojne vajin e tyre por nderkohe edhe ta filtrojne. Shume praktike dhe ergonomike.

 

 

Produkt

 

2 - Peshore jo standarte

Sipas kerkeses se klientit, duke u plotesuar cdo nevoje te tyre.
Prodhimi i peshores per uzinen e celikut 120 ton (peshore elektronike per peshimin e koves  se skrapit ) .

Produkt
3 - Peshore me permasa te vogla

Peshore te tilla, jane ideale per perdorim ne magazina dhe ne cdo fushe te industrise sone. Me permasat e tyre, jane shume praktike, mund ta perdoresh ne nje vend statik ose atje ku eshte e nevojshme, mund te levize pa asnje problem dhe tju nxjerre vlera te peshes mjaft precize. Realizimi i ketyre eshte ne disa tipe, ne celik te lyer, te galvanizuar dhe komplet ne INOX. Mund te instalohet ne nje rrafsh me dyshemene ose siper saj. Mund te peshojne nje ngarkese nga 0.5 kg e deri ne 3 ton, dhe versionet e ketyre peshoreve variojne nga “1m x 1m” deri ne “3m x 3m”.

 

Produkt
5 - Dinamometer Digital

Dinamometer digital profesional. Te thjeshte dhe te besueshem, per tu vene ne perdorim ne ambiente industriale. Fale dimensioneve kompakt, dinamometeri sjell nje shkurtim te lartesise nga ngarkesa dhe vincit ure. Te gjitha ne versionet e certifikuara. Jane te telekomanduara sipas kerkeses dhe e lidhur me printuesin me ane valeve radiale. Punon me ushqim te brendshem, me bateri te rikarikueshme, dhe deri ne 40 dite autonomi.

 

Produkt

 

7 - Peshore profilesh

E ideuar dhe realizuar per te peshuar nje shumellojeshmeri profilesh, me dimensione dhe pesha te ndryshme.

 

 

 

 

Produkt

10 - Sisteme dhe Software Peshimi.

Mundesojme realizimin e sistemeve dhe programeve te ndryshme peshimi.

 

 

 

Produkt