1- Model  W Desk – Light

Karakteristikat e tij : Tregues peshe , ne model ABS (dimensionet   122 x 226 x 164) me 6 dalje ne forme kabull shtrengues. Versioni standart per montim ne tavoline, ne opsion zgjedhjeje per montim ne mur  ose kollone. Ekran  Semialfanumeric  LCD, me 6 shifra nga 20 mm.  46 simbole sinjalizimi, tastier  e papershkueshme nga uji , me 6 taste.  Mundesi rregjistrimi te ores dhe dates, fale nje baterie te brendshme tampon.  Furnizimi me energji te jashtme dhe bateri te brendshme te rikarikueshme.

2- W INOX  LIGHT

Karakteristikat e tij : Tregues peshe multifunksional. Teresisht ne INOX AISI 304. Mbajtese ne inox, per montim mural e perfshire. Dimensionet   206 x 290 x 187 mm.  Klasa mbrojtese IP 68. Tastiere me membrane kundra pershkuesmerise se ujit, me 6 taste.  ORE & DATE. 
VErsione te ndryshme per tipe dhe varietete te ndryshme ne konfigurimin e lidhjeve elektrike dhe sinjalistike.  Aprovim klace C3 , OIML  R 76.
Opsione bashkpunimi :  Porte RS 232 dhe RS 485.  Profibus DP, Device Net, CaNopen, Profinet IO, ModBus /TCP, Ethernet Tcp/Ip per lidhje me kompiter ose PLC.

 

3- Model Dwfl

Karakteristikat e tij : Performance te larte kundrejt nje cmimi konkurues ne treg. Lehtesi ne perdorim. Fale funskioneve qe mund te marre e bejne te pershtatshem ne shume fusha te industries. Versioni standart I pajisur me stafe mbajtese per instalim ne mur  ose siper tavolines.  Tastiere e papershkueshme nga uji, me 5 taste.
Ekran LCD, me 6 shifra nga 20 mm. SHenja treguese te funksionit aktiv. Furnizim me energji te brendshme me ane te baterive te rikarikueshme, jo statike ne tregues. Ushqim I jashtem jo me shume se 12 volt.
Opsione ne kohen e porosise per lidhje me printer termik, porta RS 232 dhe RS 485 per lidhje dhe konfigurime me kompiuter .

4- Dini Argeo  Pesa Ponte

Karakteristikat e tij : Tregues peshe digital per menazhimin teresor te nje peshore automobilistike. Lehtesisht te perdorueshem dhe mjaft intuitive. Ne opsion inkorporimi me printer termik . Tastiere funksionale me 17 taste, e papershkueshme nga uji. Ekran LCD  ose LED , me 6 shifra ngas 25mm. MUndesi shikimi te ekranit nga kende te ndryshme edhe ne kushte te ndricimit te ulet. Mbajtese IP65, lehtesisht te pestrueshme dhe rezistente ndaj ambjenteve te veshtira te punes. Opsioni I bashkangjitur me printer termik rrulo, me gjersi letre 60 mm. DImensionet e tij  480 x 186 x 125 mm.
Ushqim te brendshem me bateri te rikarikueshme she furnizim te jashtem jo me shume se 15 volt.
Memorizim peshe, Diferencimi ipeshave si ne Hyrje dhe ne Dalje. Peshim I vetem duke futur Tare manualisht. Printim te peshave unike si dhe Hyrese dhe Dalese.

5- Laumas Pesa Ponte

Karakteristikat e tij :  Tregues peshe model tereisht I RI. Prodhuar ne INOX AISI 304, e ben te pershtatshem dhe rezistent ndaj te gjithave ambjenteve punues. Dimensione e tij kompakte 206 x 286 x 108mm, praktik dhe ergonomic. Tastiere me 19 taste, te papershkueshme nga uji.  Memorizim peshe te dyfishte , Hyrese dhe Dalese. Peshim Unik , Memorizim te peshave.
Ekran LED me 6 shifra, 20 mm. Mundesi Porte RS 232 dhe RS 485.
Standart OIML R 76 , Klasa Precizionit C3.

Mundesi lidhjeje me printer Epson Lx 300 , Epson TM – U 295 dhe Laumas STAVT.