Ideuar dhe prodhuar per peshimin e te gjithe modeleve dhe tipeve te ndryshme te paletave.  Shume e thjeshte ne perdorim dhe shume praktike. Lehtesisht e manovrueshme dhe saktesi te peshes shume te larte. 
Mund peshoje pasha nga 0.1kg e deri me….kg.  Sipas nevojes dhe ezigjencave te kerkuesit, duke qene se jemi ne gjendje te prodhojme peshore te personalizuara.  Sikas kerkesave te kerkuesit.