Produkte peshimi per fushen e mjekesise. Projektuar  dhe prodhuar per ti ardhur ne ndihme pacienteve por edhe ne lehtesimin e punes se operatoreve te esherbimit ndaj pacienteve. Si infermiereve , ndihmes infermiereve , fisioterapisteve  etj. Keto produkte prodhohen nga firma e mirenjohur ne fushen e peshoreve medicinale  " 5.9 s.r.l   Care Weighing System".  M & M  Topuzi, eshte partneri i vetem eskluziv per Shqiperine

Produkte te tilla peshimi  jane te shtrira edhe ne fusha te tjera te mjekesise si:

1 - Peshore Pacientesh (Poltron dhe Krevat)

Ideuar dhe prodhuar ne 2 modele shume praktike dhe ergonomike.  Ne peshore Krevat dhe peshore Poltron!

Peshore Krevat, me kater pjese te ndara te pavarura, 3 te levizshme dhe nje statike. Bazamenti I realizuar ne celik, levizshmeria ne rrota te mbuluara me mbrojtese ABS dhe me mekanizem bllokimi.  I lyer teresisht me boje industriale  epokside, me nje perberes te vecante, kundrejt baktereve qe ndihmon ne mbajtjen paster te produktit ne teresi.

Mundesi levizjeje per pozicionimin e duhur te pacientit. Sipas terapise se udhezuar. Levizshmeri te pjeseve ne menyre te pavarur e disa pjeseve njehkohesisht, fale telekomandimit qe mund te komandohet nga vete pacienti ose infermieri .

 

 

 

 

Informacione rreth produktit:

1) Siperfaqja e shtratit 200 x 84 cm.
2) Lartesia nga dyshemeja 40 – 80 cm.
3) Levizshmeria e pjeses se shpines 0 – 70 .
4) Levizshmeria e pjeses se legenit 0 – 35 .
5) Levizshmeria e pjeses se kembeve - 20 – 11 .
6) Kapaciteti I peshimit deri ne 300 kg.

Treguesi I Peshes , me 6 shifra , 2 cm me 7 segmente me ngjyre te zeze.  Ekran LCD dhe bateri e rikarikueshme.
Mbajtesja e treguesit te peshes, ne nje support fleksibel, qe mund te marre pozicionin dhe kendin e veshtrimit sipas nevojes  duke  ruajtuar qendrueshmerine dhe shmangur vibrimet.

Te tille produkte kane gjetur vend ne disa fusha te ndryshme te mjeksise si :

a) Ne Repartin e Nefrologjise
b) Ne Repartin e Dializes
c) Ne Repartin e Reanimacionit
d) Ne Repartin e Kardiologjise
e) Ne Repartin e Traumave .

 

 

 

 

 

 

2 - Peshore te Sapolindurish

Struktura baze ne Alumin I mbuluar me shtresa kunder agjenteve te demshem parazitar. Lehtesisht I perdorshem  praktik dhe shume ergonomik. Siperfaqja e peshimit , krahas shtresave te mbrojtjes eshte e mbuluar edhe me nje shtrese te lemuar per te evituar ferkimet e padeshiruara me lekuren e femijes. Lehtesisht e cmontueshme per pastrimn e saj.

 

 

 

 

 

 

Funksione dhe te dhena teknike te produktit:

1) Peshim dhe Tarim.
2) Tregues I Mases Trupore.
3) Zerim Automatik.
4) Veti Vete Fikjeje te programueshem.
5) Mundesi Inkorporimi te printerit , ne te cilin mund te printohet pesha, tara, gjatesia dhe vlera e BMI.
6) Statimeter digital , [er leximin automatik te gjatesise , I shikueshem edhe ne ekran.
7) Ekran LCD me 6 shifra.
8) Kollone mbajtese per ekranin , me 3 ekrane, mundesi vezhgimi ne tea net e peshores.
9) Dimensionet baze te produktit (340 x 450 x 85)
10) Pesha e produktit ± 10 kg.
11) Kapaciteti I Peshimit 10 – 20 kg .
12) Furnizimi me energji te jashtme dhe bateri te rikarikueshme . Kohezgjatja e baterive ne 40 ore pune panderprerje, 1 muaj me programacion fikjeje.

 

3 - Peshore Profesionale Farmacie

Produkt , ideuar dhe krijuar per ti ardhur ne ndihme te gjitheve atyre individeve te interesuar per te qene te informuar rreth peshes se tyre dhe duan azhornimin ne menyre te rregullt.

Fale programimit te produktit, krahas peshimit, I bent e ditur personit qe po peshohet edhe gjatesine e tij. Produkti llogarit  masen trupore ne baze te gjjatesise dhe mundeson printimin e nje bilete te vogel ne te cilen mund te veresh nese pesha juaj eshte brenda normave apo I kalon kufirin e normales.

Aktivizimi I saj mund te behet I thjeshte ose edhe me futjen e detyrueshme te nje monedhe ne te.